Post by iminjoytribim on Feb 25, 2022 6:39:34 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Super Mario Run Экшен len
Зачекайте СКІЛЬКИ 169,99, щоб отримати більше жаб, не чекайте Remix 10, більше караторів, які можна грати...рип, але мені все одно подобається грати (кожні 30 днів)
Він працює добре, спеціальні режими гри приносять задоволення, і гра не затримується, насправді працює дуже добре. Але він заблокований платним стіною. Вам потрібно заплатити, щоб оновити гру та пограти у World 2
Super Mario Run Hành động wyk
я бовзера називаю браузер😀😸😸😸
Еба Nintendo ахуелі, готель просто срубить бабла на ностальгії пидараси
Super Mario Run Laga ohz
Гра сама по собі чудова, весела та дуже ігра. Сезонні події та Remix 10 – це чудовий погляд на Маріо. Знижено спеціально через неймовірно дратівливу вимогу підключення до Інтернету під час гри. Якщо ви перебуваєте в зоні поганого покриття, будьте готові до регулярного завантаження головного меню
Чому karer не в автономному режимі?
Важко описати, наскільки погана ця гра. Немає абсолютно ніяких оригінальних ідей чи ігрової механіки. Це просто розбавлений лушпиння того, що колись створювало Nintendo, гри Маріо з мікротранзакціями.
Купив повну гру на своєму планшеті для моїх дівчаток. Спробував увійти на телефон, і програма хоче, щоб я знову зробив покупку. Чекаємо на відповідь розробника. У когось ще була така проблема?
Це приємно, будь ласка, перегляньте це, дякую, якщо хочете
У нас завжди є завантаження 91 Мб для гри в цю гру
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Rollimängud riuw
Купив цю гру, коли вона вперше вийшла. Пішов відновити покупки, і я не можу отримати його назад. Дуже засмучений, тому що я люблю гру
У мене висвічує що у мене неправильний час .Але все правильно що робити? Виправте пожалуста.
Люблю цей додаток! Усі продукти Mario чудово підходять для будь-якого віку! Мені подобається грати в ігри/додатки Super Mario на кількох пристроях і що моя сім’я може змагатися один з одним за високі результати. Це чудові програми для сімейного відпочинку або для особистого використання, очікуючи наступного кроку в нашому насиченому житті! Мій мозок іноді потребує відпочинку від життя... як і будь-кому, кого я коли-небудь зустрічав!
Лайно собаче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Повна фігня в мене вибиває 804-7000
Люблю ці старі ігри, у які я постійно граю, коли я був маленьким, мені зараз 54, дякую, що поставили їх на телефони😁
270 доларів за повну гру АФІГЕТЬ!!!
Super Mario Run แอ็กชัน iya
3 зірки, тому що ви отримуєте приблизно 10 відсотків гри безкоштовно, але інші біса 90 відсотків ви повинні заплатити десяток, і більшість бісаних персонажів і предметів знаходяться в ній, тому я не можу грати більшість клятої гри дякую творцям😤
804 - 7000
Це веселий і цікавий поворот для Маріо. Мені дуже подобається грати, але є деякі речі, які мені не подобаються. Частина створення вашого особистого королівства «побудова світу» є дивною та недоречною. Платний екран для розблокування одиночних світів також є величезною перешкодою. Але є багато хорошого. Remix 10 - це приголомшливо і викликає звикання! Монети складні, але не є неможливими, а елемент pvp добре зроблений. 99 квитків на мітинг через деякий час робить мародерство неважливим.
розробники роблять безкоштовними всі рівні і тоді гра матиме 5 зірок
Завжди задоволений підключенням до кожної гри Nintendo. Справжнє незадоволення. Насправді так і не довелося спробувати справжню гру через цей болісний процес.
Всё дуже медленно відбувається. Бесит.
ІГРА ВОТ ВОТ ТОЛЬКО ВЬІШЛА, А УЖЕ МОЯ ЛЮБИМАЯ, СПАСИБО ЗА ПРЕКРАСНУЮ ІГРУ, НЕ ЗРЯ ЖДАЛ
Це весела гра, і я був дуже розчарований, коли пройшов перший рівень Bowser, чому ви повинні платити за решту гри?? Ніби це досить погано, вам потрібен Wi-Fi, щоб увійти до програми, але я можу грати лише на перших чотирьох рівнях, не витрачаючи трохи грошей? Я не думаю, що я буду використовувати своє сховище для додатків, які дозволяють мені грати в повній мірі без необхідності купувати речі, які я зневажаю подібними іграми
Відсутня українська мова. Гра не працює без інтернету.
Не гра а лайно
Спасибі розробникам за гарну стару гру. Нравится что оставлены прежние звуки. Хоча поки що сама гра на андроїде виглядає примітивно. Надеюсь со временною ігрою вдосконалюються до рівня оригінального на Nintendo. Удачи разработчикам
розробники зделайтн уравни в туре безкоштовними
Все добре. Я розумію, чому ви хочете монетизувати це, але відразу після перших 3 рівнів? Ого. І за 15 доларів це дійсно дорого для цього... мало вмісту. Крім того, іноді в режимі Remix я натискаю, щоб почати, але це не відбувається, а потім мені доводиться чекати ще хвилину через таймер. Трохи сумно
Я це люблю. І у людей виникає проблема з необхідністю повторної покупки? Зі мною працює добре, без повторних покупок! Просто зачекайте день, і тоді з’явиться річ, яка дозволить вам її отримати. Це як вам потрібно дочекатися, поки пропозиція Луїджі не вийде. Інакше чудова гра, і так. Мені подобається, наскільки це просто, і я не шкодую, що отримав повну гру. Дякую Nintendo та всім іншим, хто допоміг створити цю дивовижну гру
Це дуже хороша гра, але чорні зірки на першому рівні надто складні. ЦЕ ДІЄ МЕНЕ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЧУВАК, якщо ти зможеш це виправити, я дам тобі п’ятизірковий рейтинг
Я б оцінив це на 5/5, але проблема з мінімальною кількістю – це покупки в додатку. Ви отримуєте лише перший світ, перш ніж він попросить вас купити решту світів. Позитивним є те, що його управління чудове, і ви можете відтворювати перший світ нескінченно. Загалом 3/5
Я люблю цю гру, але стара версія Маріо найкраща!! Я не знаю, чому ти змінив цю гру!! Прошу завантажити стару версію!!
будь-ласка розробники переглядати вміст гри безкоштовним, ми всі з людьми хочемо грати в повну безкоштовно бо так не чесно я протестую донат! за немалі гроші
Гра дурна, вам потрібно купити повну версію цієї гри, ви навіть не можете отримати рожеві жаби або жовті жаби, дурні, ви навіть не можете розблокувати нові Bridges, і ця гра дурна, тому що вам потрібно купити все, і це шахрайство немає повернення грошей у грі немає нічого нового, принаймні зробіть замок великим, а не такий жарт