Post by iminjoytribim on Feb 25, 2022 6:42:38 GMT 11
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale server na Filipínách je vždy mimo provoz? 🙂😬
Tato hra je úžasná, nenechte se mýlit. Jsem tím posedlý. Narazil jsem na problém. Měl jsem tuto hru na svém starém mobilu, který byl vážně poškozen. Měl jsem stejný účet googleplay, protože mám nový mobil. Snažil jsem se získat svůj pokrok zpět, ale bylo to nemožné. Jsem smutný, protože jsem byl TAK daleko a měl jsem spoustu draků pro zvláštní události. Pokud někdo může pomoci, napište mi
Líbí se mi to
Mě se tato hra líbí ale je škoda že je skoro všechno za diamanty a za mně 4 hvězdy jsem na levelu 50 a nevím jak vyklubat velkého dvojhlavého draka pomůžete?
Hra je velmi kedish, ale taaak baví, ale problém je v tom, že hra závisí na načasování. Doporučuji snížit načasování a dát nějaké dobré draky zdarma
Stejně jako rozdáváte coiny, náklady na nákup věcí by měly být nižší. Může být obtížné zjistit, jak ušetřit a utratit. Také by tam mělo být více energie než jen 3.
Jak si vyrobit slunečnice ve hře dračí mánie. Legendy draka ...
pěkná hra, ale je tu pár chyb, které je potřeba opravit
Chci sesbírat všechny draky.ale mám jen 25 habytatú a netuším jak získat víc
Nejde nainstalovat
Nejde spustit
Zábavne.
Můj kód- ea28c
Hra to byla skvělá ,ale po té nové aktualizaci padá a zasekal se celý telefon
Nej hra
Docela fajn ☺
Tato hra je úžasná, ale jak jsem mohl zjistit, že na obrázcích a reklamách vidím, že můžete objevit draky, například, že jste dostali sušenku a vy jste si ji představili jako draka sušenky
Je to výborná hra je o tom jak se chovat je zvířatům a jak často. Doporučuji 😍
Hra je bajecna, kdyby to jelo jak ma.
Epická pěkná hra Líbí se mi. Ale nemohu změnit vaše uživatelské jméno: c
Dragon Mania Legends - New Dragon - Coming soon!
Vyskakovací reklamy jsou opravdové obtěžování a zabíjí veškerou zábavu.
Je to zábavná hra, ale je velmi těžké získat mince a všechny budovy a draci jsou příliš drahé.
Hra je nádherná, roztomilá moc se mi líbí a rád bych ji hrál, odinstalovávám ji kvůli nuceným reklamám, které skáčou co 5min aniž bych na něco klikl, jděte z arény az arény reklama, složim tím na dungeon, vyberete zlaťáky do farmy dáte ovoce reklamu , koukám se po městě a kochám se reklama. Pokud bude reklama za odměnu, tak s tím souhlasím na ni i občas můžu kliknout, ale aby mě nutila hra sledovat co 5min reklamu, bez možnosti ji ukončit na to fakt nemám. Jinak hra je opravdu hezká.
Opravdu dobrá hra, měli byste si ji vyzkoušet sami, vsaďte se, že se vám bude líbit
Dragon Mania Legends Simulacijske igre beu
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Опуштене fhtu
Tohle byla skvělá hra. Hraju to roky. Nyní je těžké nahrát, nahraje se 2 nebo 3 krát. Reklamy vás vyhodí ze hry. Je smutné, že tuto hru smažu.Miloval jsem hraní této hry, protože je to nezajímá
Reklamy klamou. Říká, že sledujte jednu, abyste získali ovoce, nebo zkrátili dobu výstavby atd. Ale místo toho vám dá 1 drahokam. Abyste dostali to, co chcete, musíte sledovat 2 reklamy.
Dragon Mania Legends სიმულაცია wxy
Miluji tuto hru, ale v každé hře se objevily popové reklamy a hru to zničilo.
Hry Google Play nabízejí hry pro Android na počítačích se ...
Musím tam skoro furt čekat ale jnak ok.
Ja to velni dobra hra ale hrozne dlouho nabiha
Je to super dobrá hra, ale reklamy ji ničí ALE dobrá!! HRA!
Dragon Mania Legends Simulátory uilf
zatím je vše dobré. někdy se to přetáhne a zamrzne obrazovka, než někdy úplně vypadne ze hry. ale někdy se to dá zvládnout
ALE FURT SE MY TO SAMO VYPYNA
Pomoooc nejak jsem posunul mystic cave a nevím co mam dělat
STAR TRICKS 2021 | BEZ LIDSKÉHO OVĚŘENÍ Zdroje zdarma pro Dragon Mania Legends ... Xbox360, PS4, PS3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple nebo Android.
Dragon Mania Legends. Leader na vývoj a publikování mobilních her, Gameloft® se etabloval jako jeden z předních inovátorů ve svém oboru od roku 2000.
Je to dobrá a pro mě nejlepší hra, ale zatímco hraji, hra se automaticky vrací, i když mám dobrý internet
Za mě skvělá hra a nevím co by na to nemělo být špatnýho. Prostě dobrá oddechovka.
Nejde tam připojit starý učet
Strašně dobrá hra je tam spoustu draků a to nemluvím o eventech! Jsou tam moc rostomilí dráčci a taky zdatní bojovníci a reklamy jsou skvělé skoro vůbec tam nejsou takže tuto hru doporučuju a dávám 5 hvězdiček,a do příště děkuju tam přidej víc Plant Dragonu.
Dragon Mania Legends Παιχνίδια προσομοίωσης vutj
Hru si opravdu užívám, ale reklamy mi připadají jako každou minutu. Způsob, jakým vás to nutilo se na ně dívat, a tolik zpožďuje moji hru. Dal bych tomu lepší hodnocení, kdyby reklamy takto nevznikaly. Jsem ochoten sledovat reklamy, jako je zkrácení doby sestavení, zdvojnásobení odměn nebo jen získání dalších drahokamů, ale nenutit mě a kazit mi celou hru.